★ ★ ★

Ta bättre bilder med din mobilkamera – 1 tillfälle (3 h)
Tycker du det är kul att ta bilder med din mobil och vill lära dig lite tips & trix om hur du tar bättre bilder? Hur man tänker med ljus, bildkomposition osv? Då är det här en kurs för dig! 

750 kr för privatkurs
600 kr/person för gruppkurs (2-3 pers.)

”Jag tycker att fotokursen var inspirerande. Först hade vi teori, där jag fick lära mig hur man tar bättre foto och redigering. Sedan gick vi ut och fotade i olika miljöer, både porträtt och naturfoto. Då gav Pernilla mig tips att tänka på. Jag rekommenderar kursen, för att det var både kul och lärorikt.” 
Klara Wahlgren

★ ★ ★

Lär dig din systemkamera – 3 tillfällen (2 h/tillfälle)
Har du en systemkamera men har inte riktigt koll på vad alla knappar är till för? Tycker du det är svårt att gå från autoläge till manuellt läge?
Då passar den här kursen dig!

Kursen är uppdelad på 3 tillfällen:

2 h introduktion – vi går igenom hur kameran fungerar/olika inställningar osv.
2 h praktik – fotografering ute, vi går ut och praktiserar det du lärt dig.
2 h hantering och redigering av några av dina bilder – Photoshop eller annat redigeringsprogram.

1 200 kr för privatkurs
950 kr/person för gruppkurs (2-3 pers.)

”Inez fick en systemkamera av sin moster på födelsedan där hon provade lite på egen hand med varierande resultat såklart, vem begriper sej på en sån? Sann glädje blev det dock när hon fick en kurs uppdelat på 3 gånger på julafton några veckor senare. 
Första gången gick Pernilla igenom kamerans viktigaste funktioner med Inez och redan där blev resultaten såå mycket bättre. Inställningar och hur man ska tänka med slutartider osv : )
En vecka senare var det dags för Inez att gå ut i naturen och lära sej hur man tänker på skuggor, solen och perspektiv! Inez självförtroende växte ännu mer och intresset för att fota ökade ännu mer…
3:e och sista gången gick Pernilla igenom hur man finlirar med bilderna på datorn.
Det här var den bästa presenten en fotoglad tjej på 11 år kunde få och både jag och Inez kan varmt rekommendera Pernilla då hon är så pass pedagogisk så t o m jag begrep vad hon sa : )”
Pernilla Nilsson

★ ★ ★     Alla priser är angivna inkl. moms och gäller för privatpersoner     ★ ★ ★

Instagram